Om Optima Sport

Optima Sport är ett företag som verkar för att ge sportutövare en fördel genom att korta tiden för återhämtning genom att göra den mer effektiv. För att få full utväxling på sin träning bör en idrottsman kunna återhämta sig snabbt och effektivt. Då blir det mer utrymme för intensiv träning.

Optima Sport – Företaget

Optima Sport är ett danskt företag som har sin bas i Vejle Öst som ligger på östra Jylland cirka femton kilometer norr om bron till Fyn.

Optima Sport – Produkter

Optima Sports främsta produkt är ”recovery boots” vilket betyder ungefär återhämtningsstövlar på svenska. Dessa stövlar ger dina underben en massage som förebygger tunga ben och skador.

 

Genom kompressionen ökar blodcirkulationen i benen vilket tar bort svullnader och smärta vilket gör att dina ben slappnar av och detta förkortar i sin tur din återhämtningstid efter intensiv träning.

 

Optima Sport har en trygghetsgaranti som ger dig sju dagars provperiod efter att du köpt stövlarna. Om du inte är nöjd med dem betalar Optima Sport frakten när du skickar tillbaka dem. Du har också tjugofyra månaders garanti för det fall att dina stövlar mot förmodan skulle gå sönder.

Sammanfattning – Optima Sport

Sammanfattningsvis kan vi säga om Optima Sport att det är ett företag som ligger i framkanten när det gäller att saluföra ett redskap som faktiskt hjälper idrottare att återhämta sig efter intensiv träning. Skador, träningsvärk och trötthet i benen efter träning kan göra att idrottaren inte orkar med lika många träningspass som han eller hon behöver för att kunna nå sina mål.

 

Att i detta läge kunna använda en så effektiv produkt som Optima Sports Recovery Boots är förstås en enormt stor fördel. Det handlar om en mycket blygsam investering för att kunna fortsätta att träna hårt och njuta av att nå sina högt uppsatta mål inom idrotten som man utövar.

 

Läs mer om Optima Sport här