Har du barnkläder som bara ligger?

Har du mycket barnkläder som bara ligger efter att barnen växt ur dem? Det är fortfarande både snygga och moderiktiga, de kanske bara är använda en eller två gånger innan barnen sköt i vädret? Det här är ett vanligt fenomen, men vad kanske inte alla tänker på är att här ligger en liten inkomstkälla gömd.

Gör förarbetet

Tvätta och stryk dem, och ta några snygga bilder på dem. Här kan det vara på sin plats att tänka till lite extra. Ta några snygga bilder, med bra ljus. Gärna med några extra detaljer, som en blomvas, eller en nalle som kan synas i bakgrunden. Dessa bilder är dina annonsbilder och de ska fånga uppmärksamheten hos potentiella köpare som scrollar på bland alla annonser.

Behöver du tipps på bra bilden kan du ta och söka på haschtag barnkläder på Instagram. Det finns flera riktigt inspirerande sidor att titta på här. Låt dig inte slås ut, om inte du kan åstadkomma det samma. Det behövs inte så mycket, för att dian bilder ska stå ut från mängden. Använd dessa Instagramposts som inspiration, så kommer du långt.

Dags att sälja

Blocket är en av flera sidor där du kan sälja dina barnkläder. Det finns andra, men detta är den som de flesta känner till och den sidan man går in på, när man letar efter något man behöver. Du skapar en säljprofil och lägger upp dina bilder med en bra text. Storlek, pris, frakt – och kontakupplysningar. Sedan är det bara att vänta.

Att skicka paket kan ha sina sidor. Det är inte alltid lätt att hitta bud som är både pålitliga, snabba och prismässigt överkomliga. Förtvivla inte, det går att få ordning på. Och när det väl fungerar kan du ha din egen extrainkomst, på urvuxna barnkläder. Ett litet bidrag till vardagsekonomin som alltid är välkommet i barnfamiljer.